Gyermekkorban dől el a felnőttkori egészség

A gyermekkor a leghatékonyabb időszak arra, hogy megalapozzunk gyermekeink egészségét, teljes életét. Ami aztán nemcsak az ő életükre, de még a következő generációra is hatással van.

Tovább

Így úszd meg a karácsonyi plusz kilókat!

A karácsony közeledtével nagyon várjuk a sok finomságot, melyet ilyenkor családi körben elkészítünk. A tudatos emberek viszont tartanak is ettől, hiszen félnek, hogy a egész napos evések után felszaladnak rájuk a plusz kilók. Most viszont adunk pár tippet, amivel ez megelőzhető!

Tovább

Egészség, jó közérzet, egyensúly

A Tchibo webáruházban nem csupán sportruhákat és eszközöket, hanem egy sor olyan hasznos kiegészítőt is találunk, ami abban segít, hogy hatékonyabbá tehessük magát a sportolást, vagy éppen az azt követő pihenést, regenerálódást.

Tovább

Szemműtét - ekkor érdemes

Öt indok, hogy miért érdemes tavasszal a lézeres szemműtétet választani.

Tovább

A Hévízi-tó gyógyító ereje

Hévíz egész évben várja a gyógyulni és pihenni vágyó vendégeit, így a nyári szezonban érdemes ezt a belföldi pihenőközpontot is figyelembe vennünk. A hely maga rengeteg szempontból különleges, így a gyógyító kezelések mellett némi kultúrát és gasztronómiát is magunkba szívhatunk, ha a Balaton környéki termálviz mellett voksolunk le.

Tovább

Készüljön a télre: tíz gyógynövény egy üvegben!

Egyetlen üvegcsébe 10 gyógynövény is belefér!

Tovább