Íme, az első tüdővitamin - egy magyar cégnek köszönhetjük

Egy hazai vállalkozás jóvoltából olyan speciális kapszula jelent meg a piacon, amelyet kimondottan a tüdő védelmére alkottak meg.
Íme, az első tüdővitamin - egy magyar cégnek köszönhetjük

Egy hazai vállalkozás jóvoltából olyan speciális kapszula jelent meg a piacon, amelyet kimondottan a tüdő védelmére alkottak meg. Az összetevők közt nagy dózisú vitaminokat, enzimeket és gyógynövénykivonatot is találunk, ennek köszönhetően ez az új táplálékkiegészítő segíthet felvértezni légzőszervünket napjaink kihívásai ellen.

A tüdőnk az egyik legfontosabb szervünk, éppen ezért védelme és ellenállóképességének javítása a légzőszerveket támadó kórokozókkal szemben manapság különösen fontos. Az új, hazánkban összeállított és gyártott, Air7 néven már hozzáférhető étrend-kiegészítő, ahogy a neve is mutatja, 7 jótékony összetevőből áll.

A köztudottan hasznos vitaminok – mint a D3, C, E, B6 vagy A – mellett a készítményben Cordyceps Sinensis, egy magashegyi gombafajta kivonata is megtalálható. Az immunerősítő és -védő hatásról emellett a sokak által jól ismert Q10 koenzim, valamint Rutin (egy glikozid-vegyület) gondoskodik.

Az új táplálékkiegészítőt fejlesztő vállalkozás vezetője úgy fogalmazott: összetételének köszönhetően az Air7 javítja a légzőszervek ellenállóképességét, növeli a tüdő oxigénfelvevő kapacitását és erősíti az immunrendszert, amely így hatékonyabban veheti fel a harcot bármilyen fertőzéssel.

A készítmény ráadásul nemcsak az esetleges kórokozók ellen vértezi fel tüdőnket, hanem általános immunerősítő hatással is bír, valamint javítja a sportteljesítményt és csökkenti a fáradékonyságot is.

Kapcsolódó cikkek

Alvászavarok okai

Alvászavarok okai

Sokszor fogjuk az álmosságot, fáradtságot, nem alvást a teliholdra. Tudósok kiderítették, hogy ennek a népi megfigyelésnek van is valóságalapja!

Ismerjük meg Bicsérdy Béla életreformer különleges életét

Ismerjük meg Bicsérdy Béla életreformer különleges életét

Bicsérdy Béla a 20. századi magyar társadalomtörténet egyik legkülönlegesebb, valamint legrejtélyesebb alakja.

Félelem az ételektől - ezekre kell odafigyelni

Az evés kockázata

Nem minden egészséges, még talán az sem, amit annak kiáltanak ki.