Létezik aranyszabálya az egészséges táplálkozásnak? | Niagen® nikotinamid-ribozid-klorid, a B3 vitamin legújabb formája | NAD+

Mit is jelent pontosan, hogy egészséges táplálkozás? Az alábbiakból kiderül.
Létezik aranyszabálya az egészséges táplálkozásnak? | Niagen nicotinamide riboside chloride, a B3 vitamin legújabb formája | NAD+ | sejtszintű regeneráció | Mebar

Ideális étrendekről, egészséges menüről rengeteget lehet hallani, viszont arról, hogy ezek kinek lettek kitalálva, sokkal kevesebbet. Éppen ezért sokakban felmerül a kérdés, hogy létezik-e az egészséges táplálkozásnak olyan szabálya, ami általános érvényű? A válasz összetett.

Olyan étrend, ami mindenki számára egyöntetűen megfelelne, nem létezik. Egészséges étrend, ami személyre szabva jótékony hatással van a szervezetre, olyan igen. Az emberi szervezetnek szüksége van oxigénre, zsírra, szénhidrátra és fehérjére, mindemellett ásványi anyagokra és vitaminokra is, nem utolsósorban pedig folyadékra. Mivel ezek segítségével vagyunk képesek aktívan létezni, érdemes felismerni a jelentőségüket. Éppen ezért a szigorú diéták ahhoz vezethetnek, hogy valamelyik makrotápanyag, mikroelem hiányozzon a szervezetből, ami idővel problémát, betegséget okoz majd. Ennek elkerülése érdekében fontos figyelnünk testünk jelzéseire, azaz növelni kell az egészségtudatosságunkat.

Rengeteg mindentől függ, hogy mi a számunkra ideális étrend, de akárhogy is tervezzük a menüt, az előbbiekkel kalkulálva tegyük. Ugyanis létezik még valami, amit nem árt tudnunk. Vannak olyan vitaminok, amiket nem lehet pótolni „hagyományos” módon a megfelelő táplálkozással sem.Éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy egyes ásványi anyagokat, vitaminokat pótoljunk szervezetünkben táplálékkiegészítők formájában, hogy az idő előrehaladtával a szervezet sejtjei ne veszítsenek működőképességükből. Ne mondjuk le arról, hogy idősebb korban is megőrizzük az egészségünket, vitalitásunkat, fittségünket! Ebben lehetnek segítségünkre a www.mebar.hu termékei.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Testünknek a B-vitaminokra különösen nagy szüksége van, hiszen szerepük a szervezet számára több területen is nélkülözhetetlen. Különösen fontos a B3 vitamin, és annak legújabb formája a nikotinamid-ribozid, amely az energiatermelésben (ATP) nélkülözhetetlen NAD+ (nikotinamid-adenin-dinukleotid) koenzim prekurzora (olyan vegyület, mely egy másik vegyületet előállító reakcióban vesz részt).

A szabadalmaztatott és hatóságilag engedélyezett Niagen® nikotinamid-ribozid-klorid étrendkiegészítő segítségével ezt a NAD+ szintet emelhetjük meg. Látogasson el a Mebar webáruház oldalára bővebb információért a termékekről, valamint nikotinamid-ribozid-klorid és NAD+ öszefüggéseivel kapcsolatban.
Kapcsolódó cikkek

Hogyan és miért szedjük a szelént?

Hogyan és miért szedjük a szelént?

Bizonyos vitaminok és ásványi anyagok közismertek, és szinte mindenki tudja, hogy fontos rendszeresen gondoskodni a pótlásukról.