Valódi növényi összetevők a kozmetikumokban

Az etnobotanikának és a természetes növényi alapanyagoknak köszönhetően nem kell tavaszig várnunk, hogy illatos és jótékony növényekkel dobhassuk fel (nem csak téli) hétköznapjainkat, és szorosabbra fűzzük kapcsolatunkat az anyatermészettel. A szürkébb téli hónapok után várva-várt felüdülésként hatnak ránk a tavasz hírnökeiként nyíló virágok. Ilyenkor szinte a városi forgatagban is érezhetjük az ébredő természetet övező mézédes illatfelhőt.

Tovább

Fehérjediéta

Több protein fogyasztásával akár 43%-kal több zsírt veszíthetsz a súlyodból! Ismerd meg a fogynivágyók új csodafegyverét a magas fehérjetartalmú diétát.

Tovább

Készüljön a télre: tíz gyógynövény egy üvegben!

Egyetlen üvegcsébe 10 gyógynövény is belefér!

Tovább

Új forgalmazónál a Nizoral korpásodás elleni sampon

A STADA forgalmazza ezentúl, a Nizoril, a Nizorelle, a Terzolin, a Fungarest, a Ketoderm, az Oranozol és Triatop márkákkal együtt.

Tovább

A Hévízi-tó gyógyító ereje

Hévíz egész évben várja a gyógyulni és pihenni vágyó vendégeit, így a nyári szezonban érdemes ezt a belföldi pihenőközpontot is figyelembe vennünk. A hely maga rengeteg szempontból különleges, így a gyógyító kezelések mellett némi kultúrát és gasztronómiát is magunkba szívhatunk, ha a Balaton környéki termálviz mellett voksolunk le.

Tovább

Egészség, jó közérzet, egyensúly

A Tchibo webáruházban nem csupán sportruhákat és eszközöket, hanem egy sor olyan hasznos kiegészítőt is találunk, ami abban segít, hogy hatékonyabbá tehessük magát a sportolást, vagy éppen az azt követő pihenést, regenerálódást.

Tovább

Szemműtét - ekkor érdemes

Öt indok, hogy miért érdemes tavasszal a lézeres szemműtétet választani.

Tovább